Flat Preloader Icon

Потписан уговор о суфинансирању програма енергетске санације, у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност”, који спроводи Министарство рударства и енергетике

Општина Мало Црниће је на основу јавног позива Министарства рударства и енергетике за доделу средстава за финансирање Програма енергетске санације породичних кућа и станова потписала Уговор о финансирању и реализацији Програма.

Председник општине Мало Црниће Малиша Антонијевић је у Новом Саду присуствовао потписивању и уручењу наведених уговора од стране Министарке рударства и енергетике Дубравке Ђедовић Хандановић.

,,Треба нагласити да је поред средстава добијених од стране Министарства у износу од 5 милиона динара, општина у свом буџету такође определила средства у истом износу и да ће спровођење овог програма унапредити квалитет живота мештана на нашој територији, остварити уштеду енергије и њено рационално коришћење. Ову меру користи велики број мештана наше општине, а од мера се посебно истиче замена столарије, котолова, фасаде и постављање соларних панела. Програм енергетске санације породичних кућа и станова представља још један од видова помоћи мештанима са наше територије, а програм је такође веома значајан и са апекта очувања животне средине, где је посебан акценат стављен на смањење емисије штетних гасова“ изјавио је господин Антонијевић.

ОПШТИНА МАЛО ЦРНИЋЕ

loader-image
Malo Crnice
02:26, 19/09/2024
temperature icon 13°C
разбацани облаци
Sunrise Sunrise: 05:18
Sunset Sunset: 17:38

Општина Мало Црниће © 2024. malocrnice.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER